Hyvinkään Rastin kartat

Hyvinkäänkylä [1995]

Perustiedot

PaikkaHyvinkäänkylä, Hyvinkää
IdSuunnistuskartta 951752
Vuosi1995
Mittakaava1 : 10 000
Käyräväli5 m
Pohja-aineistoKaupungin kaavakartta, s-kartta 1989
AjantasaistusEsa Niinimäki, Sampo Sillanpää, Simo Sillanpää
Atk-piirustusSami Friman
PainopaikkaTurun Offsetpaino Oy

Kartalla järjestetyt kilpailut

Kartasta/maastosta sanottua

Kartta loistava kun ottaa huomioon ammattimaiset ajantasaistajat ;-) Kisoista: kartan hisuversiolla järjestettiin AM-hisupika jonain vuonna kun Niemet ja Webmaster Jr. olivat Sveitsin lukiossa ( talvi 1999?), kartalla on järjestetty pyöräsuunnistukset noin edellisenä kesänä.
JussiP

Tällä kartalla järjestettiin juuri alueen oravapolkuviesti elokuussa 2004. Karttaa myös päivitettiin kyseistä kisaa varten.
Paula

Mukava lenkkimaasto, jota viime vuosina tehdyt hakkuut ovat mielestäni hieman pilanneet. Kartalla kärsitty karvain tappio: D12-sarjassa (muistaakseni) hävisin seuranmestaruuden Sumasen Lotalle, vaikka kotikenttäetu oli aika ilmeinen (entinen koti kartalla, josta kiitos niille ammattimaisille ajantasaistajille).
Hmm.. ettei kuitenkin kyseessä olis ollut se aiempi kartta kuin tämä vuoden 1995 versio, jolloin tämä D12-sarjan kirvelevä tappio kärsittiin :) - Toim. huom.
Aino

On muuten meikäläisen käsialaa tuo ensimmäinen versio vuodelta 1989. Tuli ehkä nysvättyä liikankin "pikkutavaraa" ko. lapulle.Tämä johtui lähinnä lähtöaineistosta (kaavakartta), jossa oli mm. metrin(1m) käyräväli.
TapsaS